Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ñoras (sin semillas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de almendras tostadas sin sal
- 1 - 2 cucharadas de picatostes
- 125 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 300 g de cebolletas en cuartos
- 1 tallo de apio en trozos (aprox. 50 g)
- 1 escarola lavada, en trozos
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 150 g de atún en aceite, desmenuzado
- 150 g de lomos de bacalao desalado, en tiras finas
- 16 filetes de anchoa en aceite
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1425.2 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de alcachofas
30 min
Coca de vidre con almendra
2 godz.
Coca de verduras
40 Min
Coca de vidre con almendra
2h 15 min
Esqueixada de bacalao
15min
Ensalada de lentejas con bacalao
10 min
Brazo de patata
45 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Coca de llardons d'Olot
1h 30 min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Panellets
10h 30min