Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ñoras (sin semillas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de almendras tostadas sin sal
- 1 - 2 cucharadas de picatostes
- 125 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 300 g de cebolletas en cuartos
- 1 tallo de apio en trozos (aprox. 50 g)
- 1 escarola lavada, en trozos
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 150 g de atún en aceite, desmenuzado
- 150 g de lomos de bacalao desalado, en tiras finas
- 16 filetes de anchoa en aceite
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1425.2 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langostinos al romesco
15 min
Coca de recapte (Cataluña)
1sa 15 dk
Panellets
10h 30min
Carquinyolis
2h 40 min
Coca de vidre con almendra
2h 15 min
Coca de llardons d'Olot
1h 30 min
Coca dulce de anís y almendras
50 min
Coca de vidre con almendra
2 Std.
Esqueixada de bacalao
15 min
Coca de Llavaneres
1h
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min