![Crema de ahumados con sombrero de hojaldre Crema de ahumados con sombrero de hojaldre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6DEAB871-3E25-44EE-8C86-30CCE5FBF537/Derivates/3500E9CE-ABF8-475F-8E50-EA81EE8C127A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de mantequilla
- 30 g de aceite de oliva
- 3 puerros en rodajas (solo la parte blanca)
- 2 zanahorias grandes en rodajas
- 1 diente de ajo
- 6 setas frescas (por ej. setas de cardo)
- 600 g de fumet de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 100 g de salmón ahumado cortado en 4 trozos
- 1 paquete de masa de hojaldre extendida
- 1 huevo batido (para pintar el hojaldre)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1642 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 9.61 g
- Koolhydraten
- 19.42 g
- Vetten
- 30.76 g
- Vezels
- 3.47 g
Alternatieve recepten
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35min
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Salmón relleno de su mousse con salsa de mango
45 Min
Salmon en croûte con risotto de limón
45 Min
Fabes con pulpo
45 Min
Empanada de bacalao y manzana
1h 40 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min