Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 huevo
- 25 - 30 g de pan rallado
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
1
cucharadita de mejorana seca
of 1 cucharadita de hierbas provenzales secas - 1000 g de lomos de merluza frescos sin piel ni espinas, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 yemas de huevo
- 40 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1231 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado con salsa de champiñones
30 min
Pasteles de patata y cangrejo con salsa de yogur (sin gluten)
1h 10 min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Hamburguesa de merluza y gambón
10min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Hamburguesas de bacalao
30 min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30 min
Albóndigas de atún y cúrcuma
1h
Hamburguesas de pez espada
15min
Bolas de garbanzos y jamón con calabaza frita
20min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50 min