Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 huevo
- 25 - 30 g de pan rallado
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
1
cucharadita de mejorana seca
of 1 cucharadita de hierbas provenzales secas - 1000 g de lomos de merluza frescos sin piel ni espinas, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de harina
- 250 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 2 yemas de huevo
- 40 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1231 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al curry con arroz y brócoli
45min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Salchichas de pollo con parmesano
30min
Rollitos de pollo con salsa de guisantes
40 Min
Pollo con salsa de queso y champiñones
25min
Fingers de pescado al horno con salsa de calabaza
40 Min
Albóndigas de atún y cúrcuma
1h
Minifishcakes de bacalao con guisantes
1 Std. 10 Min
Hamburguesas de bacalao
30min
Pudin de bacalao
2sa 30 dk
Bacalao en salsa verde
30min
Pasteles de patata y cangrejo con salsa de yogur (sin gluten)
1 Std. 10 Min