Compatibele versies
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1000 g de patatas (en rodajas de 5-8 mm)
- 1 trozo de mantequilla de aprox. 2 cm
- 300 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 queso Reblochon (aprox. 300 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1910 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 31.67 g
- Vezels
- 3.22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos gratinados
20 min
Patatas rellenas de gambas
1h
Croque monsieur
30 min
Patatas gratinadas con crema de queso
50 min
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30 min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 min
Ñoquis fritos con salsa de cheddar
1 godz. 30 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 godz. 20 min
Risotto cuatro quesos
25 min
Patatas y verduras gratinadas
40 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Huevos a la florentina
40 min