Compatibele versies
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1000 g de patatas (en rodajas de 5-8 mm)
- 1 trozo de mantequilla de aprox. 2 cm
- 300 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 queso Reblochon (aprox. 300 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1910 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 31.67 g
- Vezels
- 3.22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Huevos gratinados
20 min
Patatas y verduras gratinadas
40min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20min
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Macaroni and cheese con beicon y crujiente de maíz
40min
Patatas gratinadas con crema de queso
50 Min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Costrada de queso brie
50 Min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 min
Macarrones al estilo americano (Mac 'n' Cheese)
30 min
Risotto cuatro quesos
25 min