Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de dientes de ajo
- 5 ramitas de romero fresco
-
50
g de beicon curado en lonchas
of 50 g de jamón en lonchas -
800
g de pata de pavo sin piel y con hueso
of 800 g de cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso - 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
100
g de beicon curado en lonchas
of 100 g de jamón serrano en lonchas - 20 g de aceite de oliva virgen extra (2 cucharadas)
- 1300 g agua
- 600 g de patatas en trozos (4 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Carne ó caldeiro
1h
Gambones o langostinos al estilo Luisiana
2h 20min
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 Std.
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9h 15min
Bricks de cangrejo
35min
Popietas de ternera con aceitunas (Paupiettes de veau aux olives)
1h
Patatas con almejas
40min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1h 10min
Pechugas de pollo asadas con miel y mostaza y puré de coliflor y ajo
1h
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min