Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de dientes de ajo
- 5 ramitas de romero fresco
-
50
g de beicon curado en lonchas
of 50 g de jamón en lonchas -
800
g de pata de pavo sin piel y con hueso (ver sugerencia)
of 800 g de cuartos traseros de pollo sin piel y con hueso - 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
100
g de beicon curado en lonchas
of 100 g de jamón serrano - 20 g de aceite de oliva virgen extra (2 cucharadas)
- 1300 g agua
- 600 g de patatas en trozos (4 cm)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Lubina con verduritas crujientes y salsa agridulce
35 min
Helado de lemon curd con crujiente de piñones y caramelo de regaliz
9h 15min
Cabezada de cerdo con manzanas especiadas
1 Std. 40 Min
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4hod. 45min
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2h 20min
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1h 30 min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2h 20min
Helado de queso de Mahón
15 Min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
1h
Pata de pavo a las hierbas con batatas
1h 30 min
Estofado de ventresca de bonito
40 min