Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 300 g harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Salsa de queso y espárragos
- 200 g de cebolla
- 20 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte fibrosa, en trozos de 3 cm)
- 200 g de nata líquida
- 200 g de queso manchego semicurado (en trozos)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 15 - 20 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2141.7 kJ / 512.4 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 29.7 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de queso azul
10min
Macarrones con salsa de setas
20 min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35 min
Pizza Mac 'n' Cheese (pizza de macarrones)
1h 15 min
Costrada de queso brie
50 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Risotto al limón
25 min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Tagliatelle con salsa de boletus
2 godz. 30 min
Risotto integral de espárragos y puerros
1h