Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de cebolleta en rodajas
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve 20 hojas para decorar)
- 250 g de solomillo de ternera o buey sin nervios, en dados de 4 cm semicongelados
- 1 yema de huevo
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 1 cucharada de kétchup
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon (y algo más para decorar)
- 8 - 10 gotas de tabasco
- ½ - 1 cucharadita de salsa inglesa
- ½ - 1 cucharadita de zumo de limón
- 20 g de alcaparras
- 20 biscotes de pan tostado (mini)
- 100 g de queso manchego semicurado cortado en 20 triángulos
- 3 pepinillos en vinagre en rodajas
- 1 cucharadita de sal en escamas para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6.22 g
- Vetten
- 3.03 g
- Vezels
- 0.38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Causa limeña de atún
1h 20 min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Tataki de atún
30min
Causa limeña
1h 10 min
Ceviche de pulpo
10 min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 Min
Tiradito de lubina
15min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5 min
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Ceviche de salmón
10 min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30min
Steak tartare
30min