Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 30 espárragos verdes
- aceite de oliva (para pincelar)
- 6 huevos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 6 - 8 rabanitos
Salsa
- 6 ramitas de cebollino fresco picado
- 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas picadas)
- 10 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 747 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 min
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1 godz.
Ensalada templada de lentejas con langostinos y aliño de kiwi
10min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 Min
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
25 min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1 godz.
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Rollos de acelga con merluza para dos
30 min
Lasaña de berenjena y marisco con vinagreta de langostinos para dos
35 Min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones para dos
5min
Hamburguesas de steak tartar para dos
10min