Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 30 espárragos verdes
- aceite de oliva (para pincelar)
- 6 huevos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 6 - 8 rabanitos
Salsa
- 6 ramitas de cebollino fresco picado
- 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas picadas)
- 10 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 747 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor de almejas
30min
Huevos al vapor
15min
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40min
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas a la romana
50min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Huevo poché en tomate
30min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40min
Pak choi salteado
10 Min
Berberechos al vapor con lima
20min