Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 60 g de pasas
- 60 g de piñones
- 400 g de hojas de espinaca frescas
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de queso roquefort en trozos
-
1
paquete de masa filo
of 1 paquete de pasta brick - 50 g de mantequilla (derretida para pintar)
- 1 huevo batido (para pintar)
-
1
cucharada de semillas de sésamo (optioneel)
of 1 cucharada de semillas de amapola (optioneel) - 50 - 80 g de queso cremoso
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 10.05 g
- Vezels
- 0.85 g
Alternatieve recepten
Berenjenas a la parmesana
1h
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1h 10 min
Costrada de espinacas y queso feta
1h
Quesadillas de espinacas y alcachofas
20 Min
Crêpes de espinacas, beicon y requesón
1h 10 min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1h
Caramelos de verdura y queso
1h
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1h 40 min.
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1h
Pasteles de brócoli y beicon
45min