Compatibele versies
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 de lomo de salmón fresco con piel y sin espinas (800-1200 g)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 50 g de jengibre fresco en dados muy pequeños
- 6 - 8 ramitas de eneldo fresco
- 250 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 140 g de zumo de naranja (aprox. 2-3 naranjas)
- 40 g de zumo de limón (aprox. 1 limón)
- ½ cucharadita de wasabi en polvo
- 60 g de salsa de soja
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Ceviche de corvina
2h 40min
Salmón marinado con remolacha
48h
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48h
Mejillones al curry
30 Min
Tartar de buey
10 Min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 Std.
Tiradito de lubina
15 Min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Ceviche de dorada a los cítricos
1 Std. 10 Min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 Std. 20 Min
Curry indio de rape
30 Min