Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tártara
- 250 g de aceite de oliva
- 1 huevo duro
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 1 huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
- 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 2 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2196 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada César
20 min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Guacamole de yogur
5min
Aliño con vinagre balsámico
10 min
Tartar de buey
10 min
Aliño de yogur con guindilla, ajo, limón y cilantro
1 Std. 5 Min
Salsa chimichurri indiana
10 min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Hot dog con salsa de pepinillos
45 min
Pastel de atún
4h 55min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9h 10min