Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tártara
- 250 g de aceite de oliva
- 1 huevo duro
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 1 huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
- 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 2 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2196 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Bisque de bogavante
50 min
Blinis con tartar de salmón
1 godz. 20 min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Ensalada César
20 min
Tartar de buey
10min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4h
Muslos de pollo crispy cajún con salsa Alfredo
1h
Soldaditos de Pavía
1 godz. 10 min
Ceviche de salmón
10min
Ensalada de ahumados con vinagreta de alcaparras, mostaza y miel
20 min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min