Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara

Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara

3.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
6 raciones

Ingrediënten

Salsa tártara
  • de aceite de oliva
    250 g
  • huevo duro
    1
  • de alcaparras
    10 g
  • de pepinillos en vinagre
    10 g
  • de cebollitas en vinagre
    10 g
  • huevo
    1
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
Bacalao
  • de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
    1000 g
  • de harina de trigo
    100 g
  • de pan rallado
    100 g
  • de hierbas provenzales secas
    1 cucharada
  • huevos batidos
    2
  • de aceite para freír
    300 - 400 g

Voeding per 1 ración

Calorieën 525 kcal / 2196 kJ
Eiwitten 38 g
Vetten 31.1 g
Koolhydraten 23.4 g
Vezels 0.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...