Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Galantina de pollo
- 150 g de pimientos variados (por ej. rojos, verdes y amarillos) en trozos
- 300 g de pechuga de pollo sin piel ni huesos, en trozos (3-4 cm)
- 300 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos (3-4 cm)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
-
2
cucharaditas de sal de verduras casera
of 1 cucharadita de sal más 1 cucharadita de hierbas secas - 500 g de agua
Salsa de yogur al eneldo
- 10 - 15 ramitas de eneldo fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 300 g de yogur natural (1,8% de grasa)
- 50 g de mayonesa
- 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 rebanada/loncha/rodaja
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Queso fresco
16 Std. 30 Min
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Concentrado de caldo de pollo
45 min
Rollo de carne de ternera con frutos secos
3h
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1h
Dip de queso, atún y pasas al oporto
2u. 5min
Terrina trufada de atún y salmón
12 godz. 10 min
Pan de molde de piquillos
2h
Concentrado de caldo de carne
45 min
Fiambre de cerdo con aceitunas
27h
Fiambre de pollo con pistachos
40 min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12 godz. 45 min