Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de lomo de salmón fresco sin espinas (2 piezas de 500 g previamente congeladas y descongeladas)
- 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 12 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 6 bayas de enebro
- 10 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de remolacha fresca pelada, en trozos
- 150 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 2 cucharadas de ginebra
- 1 limón en rodajas (para servir)
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 16.83 g
- Koolhydraten
- 13.51 g
- Vetten
- 8.79 g
- Vezels
- 0.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Ceviche de corvina
2h 40min
Mermelada agridulce de tomate
30 min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 godz. 20 min
Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina
27h 30min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4h 30min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Papillotes de piña
1h
Cóctel de langostinos con vinagreta de cítricos
1h
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48h
Chutney de mango - India
1 godz. 10 min