Compatibele versies
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de carne de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de aprox. 3 cm
- 6 cebollas Fuentes de Ebro (aprox. 1 kg)
- 80 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 4 - 6 pellizcos de pimienta molida
- 1 diente de ajo
- 60 g de zanahoria en trozos
- 1 trozo de apio
- 80 g de champiñones frescos
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 60 g de jamón curado en dados
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 6 lonchas de queso de Tronchón
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1637 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 757.8 mg
Alternatieve recepten
Puré de lentejas rojas y patatas rellenas
1h
Estofado polaco de cerdo Podhale (Bigos)
1h 40min
Pollo campero asado con patatas y brócoli
2 Std.
Buñuelos de pixín
30min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30min
Crema verde con ojos ¡¡¡espeluznante!!!
30min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1h 40min
Pastel de crêpes con salmón marinado
1h 10min
Pochas a la navarra
40 Min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45min
Callos a la madrileña
1h 50 min
Volovanes con marisco y rape
1h 10min