Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de almendras y azafrán
- 18 ramitas de romero fresco (de 14-15 cm)
- 600 - 700 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 100 g de tomates secos en aceite en trozos de 2 cm
- sal
- pimienta molida
- 50 g de mantequilla
- 100 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de caldo de pescado
- 30 g de almendra molida
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 244 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 60.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 godz. 45 min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40min
Rape al oporto
50min
Chips con puerro y gambas
25 min
Menú: Crema de espárragos y calabacín - Rape al vermut - Papillotes de plátano con chocolate para dos
1h
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Mejillones con salsa de puerro y mostaza
50min
Emulsión de patata con pulpo
50min