Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
TM6 TM5 TM31

Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán

4.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Salsa de almendras y azafrán

  • 18 ramitas de romero fresco (de 14-15 cm)
  • 600 - 700 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
  • 100 g de tomates secos en aceite en trozos de 2 cm
  • ½ cucharadita sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 50 g de mantequilla
  • 100 g de chalota
  • 1 diente de ajo
  • 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
  • 400 g de caldo de pescado
  • 30 g de almendra molida

Voeding
per 1 unidad
Calorieën
244 kJ / 58 kcal
Eiwitten
6.2 g
Koolhydraten
0.7 g
Vetten
3.4 g
Verzadigd vet
1.5 g
Vezels
0.3 g
Natrium
60.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten