Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de pulpa de sandía en 12 discos (Ø 7-8 cm, 5 mm de grosor)
- 80 g de pepino en 32 rodajas de 2 mm
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 20 g de zumo de lima
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 690 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 93 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre provenzal
2hod.
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto
50 Min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 min
Timbales de calabacín con queso fresco
45 min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6 Std. 15 Min
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3h 15min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min