Compatibele versies
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de setas trompeta de la muerte secas
- agua caliente para hidratar
Espuma de mar
- 500 g de agua
- 10 g de lechuga de mar deshidratada
- ½ cucharadita de sal
- 250 g de berberechos frescos
Ajoverde
- 150 g de aceite de oliva
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 1 diente de ajo
- 75 g de agua
- 1 rebanada de pan
- 50 g de rúcula
- 50 g de espinacas baby frescas
- ½ cucharadita de sal
Puré de trompetas de la muerte y rodaballo
- 2 chalotas en mitades
- 20 g de mantequilla
- 250 g de champiñones frescos en mitades
- 150 g de caldo de pollo
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1000 - 1200 g de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
Montaje
- 1 cucharada de lecitina de soja
- 6 ramitas de cebollino fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 39.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1219.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Helado de vino con arándanos
9h 30min
Salmón con salsa de naranja (HESTAN CUE)
25min
Rape al curry verde
1 godz. 10 min
Tarta helada de trufa y avellanas
31 godz.
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 godz. 20 min
Cabrito en adobo
1 godz. 10 min
Algas wakame en tempura - Japón
30min
Cordero guisado con uvas blancas
1 godz.
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Pescado estilo indio con salsa de yogur, patatas y verdura
1 godz.
Crema thai de langostinos y coco
30min
Tarta de castaña
3ωρ. 15 λεπτ.