Compatibele versies
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de judías blancas secas Pinesas
- 2000 g de agua fría
- 200 g de garbanzos secos Pedrosillanos
- 800 g de agua templada
- 1 pellizco de sal (1 g)
- 2300 g de agua
- 1 tallo de lemon grass fresco a cortado a la mitad longitudinalmente y en trozos de 2 cm
- 1 sobre de hebras de azafrán de la Mancha Bio de Villafranca de los caballeros
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 10 pellizcos de sal
- 2 dientes de ajo negro
- 30 g de aceite de oliva virgen extra cornicabra (Montes de Toledo)
Montaje
- 60 g de garbanzos cocidos torrados
- flores comestibles de alhelí y salvia
- 6 - 8 dientes de ajo negro cortados en 3 trozos
- sal en escamas
- aceite de oliva virgen extra cornicabra (Montes de Toledo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 660 kJ / 158.1 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 599.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1h 30min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2 Std. 50 Min
Crema de calabaza
45 Min
Crema de maíz con guisantes frescos
45 Min
Helado de queso de Mahón
15 min
Crema de calabaza con curry
35min
Crema de calabaza y membrillo
30min
Espelta estilo risotto con verduras
1h
Crema crudívora de brócoli
1h 10min
Crema de verduras. Huevos en cocotte con espinacas
1h
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min