Fingers de calabacín y berenjena con salsa ranchera vegana

Fingers de calabacín y berenjena con salsa ranchera vegana

3.5 32 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 1 calabacín (aprox. 300 g)
  • 1 berenjena (aprox. 300 g)
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 200 g de bebida de soja (sin azúcar)
  • 10 g de levadura nutricional (optioneel)
  • 1 cucharada de ajo en polvo
  • 200 g de almendra cruda sin piel
    200 g de anacardos crudos
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
Salsa ranchera vegana
  • 200 g de tofu firme
  • 30 g de zumo de limón
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de bebida de soja (sin azúcar)
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de ajo en polvo
  • 1 cucharada de cebolla en polvo
  • 1 cucharada de pimentón dulce
  • 1 cucharada de perejil seco
  • 1 cucharada de orégano seco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 331.8 mg
Eiwitten 13.7 g
Calorieën 1506 kJ / 360 kcal
Vetten 30.6 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...