Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
-
200
g de judías verdes redondas frescas en trozos
of 200 g de judías verdes planas frescas en trozos -
30
g de cebolla
of 30 g de chalota - 1 - 2 chiles rojos frescos
- 1 hoja de salvia fresca (y 2-3 hojas más para decorar)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 393.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de coliflor
40min
Cuscús de coliflor con dátiles
10min
Hummus de calabacín con habitas
20min
Espaguetis de zanahoria con pesto de aguacate crudiveganos
15min
Crumble de verduras con frutos secos
1h
Tarta de arroz con dulce de judías azuki
8 godz. 30 min
Baba ganoush de calabaza
35min
Ensalada pesto de berenjena salteada con arroz
1h
Gazpacho de zanahorias
10min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15min
Hummus de remolacha
10min