Crumble de batatas con beicon

Crumble de batatas con beicon

4.3 47 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
6 raciones

Ingrediënten

  • 750 g de agua
  • 750 - 1000 g de batatas con piel bien lavadas
  • 70 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
  • 200 g de beicon en lonchas en tiras pequeñas
  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 2 pellizco de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de nata líquida
  • 2 huevos
  • 50 g de harina
  • 50 g de almendras crudas sin piel
  • 40 g de copos de avena

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 937.7 mg
Eiwitten 18.3 g
Calorieën 2324 kJ / 556 kcal
Vetten 32.5 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 14.4 g
Koolhydraten 47.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...