Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 berenjenas pequeñas (aprox. 500 g)
- 500 g de tomates en rama en mitades y en rodajas de 5 mm
- 200 g de mozzarella de barra en lonchas finas
- 4 pellizcos de sal
- 400 g de agua (para el vapor)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva y un chorrito más para las berenjenas
- 200 g de cebolla roja en cuartos
- 2 tallos de apio en trozos
- 15 g de vinagre de vino tinto
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de alcaparras
-
50
g de aceitunas negras sin hueso
of 50 g aceitunas verdes sin hueso - 4 chorritos de crema de balsámico
- 3 ramitas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1342 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1284.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20 min
Cuscús de coliflor con dátiles
10 min
Empanadillas de calabaza, espinacas y cebolla caramelizada
2 godz.
Espinacas con pasas y piñones
15min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Ensalada de pomelo, espárragos y calabacín
20 min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Champiñones rellenos de espinacas
40 Min
Rollos de acelga con merluza para dos
30 min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20 min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h