Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Minitacos vegetarianos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 160 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 hoja de laurel seca
- ½ sobre de condimento mexicano para fajitas y tacos
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 15 g de chocolate negro (70% de cacao)
- 10 tortillas de trigo
- 40 ramitas de cebollino fresco
Salsa
- 1 diente de ajo
- 5 - 6 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
-
200
g de crème fraîche
of 200 g de yogur griego - 1 pellizco de sal
- 10 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 160 kJ / 38 kcal
- Eiwitten
- 0.45 g
- Koolhydraten
- 1.26 g
- Vetten
- 3.49 g
- Vezels
- 0.44 g
Alternatieve recepten
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1 Std.
Tacos de chile vegetarianos
30 Min
Bao buns vegetarianos
40 Min
Chile sin carne
1 Std.
Lasaña de soja a la florentina
1h 30 min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40 Min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 Min
Crumble estilo indio
1 Std.
Ramen vegano
1 Std.
Curry vegano con tofu
30 Min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30min