Compatibele versies
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de queso cheddar en trozos
- 750 g de agua
- 500 - 600 g patatas con piel lavadas
- 250 g de cebolla en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 3 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de repollo cortado en juliana (sin tronco)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1884 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de repollo, queso y beicon
45 min
Acelgas en adobillo
40 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30 min
Repollo salteado
25 min
Espinacas con patatas
30 min
Tarta de romanescu y roquefort (Tarte au chou romanesco et Roquefort)
1h 10 min
Salteado de repollo y calabaza
15 min
Milhojas de repollo
1h 15 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 min
Acelgas con bechamel
50 min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min