Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 2 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 1 pata de pavo, deshuesada y salpimentada (aprox. 1000 g)
- 180 g de setas frescas variadas
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de batatas en rodajas de aprox. 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1403 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 38.85 g
- Koolhydraten
- 23.69 g
- Vetten
- 9.49 g
- Vezels
- 3.49 g
Alternatieve recepten
Escalopines con salsa de mango
40 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 min.
Albóndigas de pavo con judías blancas
30 min
Cerdo asado crujiente con verduras y salsa de sidra (MEATER)
2 godz. 20 min
Alitas de pollo con tomate, judías verdes y pasta
1h
Noodles con pavo en salsa de ciruela
2 godz. 10 min
Pilaf de arroz con pavo y puerro
30 min
Pechuga de pavo al curry
50 min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4h
Pechuga de pavo con costra de frutos secos y puré de manzanas
1h
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3sa 20 dk