Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón en escabeche
- 4 ramitas de romero fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 4 granos de pimienta negra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 120 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 ramitas de perejil fresco (sólo las hojas)
- 1 clavo
- 240 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, en tacos
Caramelo de aceitunas negras
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de agua
- 20 rebanadas de pan tostado, tartaletas o volovanes
- Voeding
- per 20 unidad
- Calorieën
- 15732.9 kJ / 3760.2 kcal
- Eiwitten
- 145.3 g
- Koolhydraten
- 330.2 g
- Vetten
- 202.4 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 28.8 g
- Natrium
- 9588.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48j
Bonito en escabeche
24 godz. 25 min
Rulos de salmón
1h 35 min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48j
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2h
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10 min
Dip de sardinillas con tomate
5 min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30min
Caballa en aceite
24 godz. 50 min