Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón en escabeche
- 4 ramitas de romero fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 4 granos de pimienta negra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 120 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 clavo entero
- 240 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, en tacos
Caramelo de aceitunas negras
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de agua
- 20 rebanadas de pan tostado, tartaletas o volovanes
- Voeding
- per 20 unidad
- Calorieën
- 15732.9 kJ / 3760.2 kcal
- Eiwitten
- 145.3 g
- Koolhydraten
- 330.2 g
- Vetten
- 202.4 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 28.8 g
- Natrium
- 9588.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito en escabeche
24 Std. 25 Min
Pincho de cogollo de lechuga con pimiento caramelizado y pollo
2h 40min
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1 Std.
Choux de trucha ahumada
1小时 20 分钟
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 Std. 30 Min
Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico
1h 5min
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4h 45min
Tiradito de lubina
15min
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.