Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón en escabeche
- 4 ramitas de romero fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 4 granos de pimienta negra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 120 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 ramitas de perejil fresco (sólo las hojas)
- 1 clavo
- 240 g de vinagre de manzana
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, en tacos
Caramelo de aceitunas negras
- 100 g de aceitunas negras sin hueso
- 100 g de azúcar moreno
- 100 g de agua
- 20 rebanadas de pan tostado, tartaletas o volovanes
- Voeding
- per 20 unidad
- Calorieën
- 15732.9 kJ / 3760.2 kcal
- Eiwitten
- 145.3 g
- Koolhydraten
- 330.2 g
- Vetten
- 202.4 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 28.8 g
- Natrium
- 9588.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1h 20min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Bombones de oricios
4h 20 min
Concentrado de choriceros o ñoras
20 Min
Tapenade
10 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Croquetas de carabineros
10 Std.
Rape en salsa americana
1h
Bonito en escabeche
24h 25 min
Langostinos al romesco
15min