Pierna de cordero a la mostaza y menta

Pierna de cordero a la mostaza y menta

4.6 26 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

Pierna de cordero
  • 1 pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos pimienta molida
  • 20 hojas de menta fresca
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata a la mostaza
  • 1000 g de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
  • 1 cucharadita de sal
  • 400 g de leche
  • 30 g de mantequilla en trozos
  • 50 g de queso cheddar rallado
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
  • 2 cucharadas de mostaza a la antigua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1442.6 mg
Eiwitten 45.6 g
Calorieën 3268 kJ / 781 kcal
Vetten 47.3 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 43.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...