Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pierna de cordero
- 1 pierna de cordero con hueso (aprox. 1200 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos pimienta molida
- 20 hojas de menta fresca
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
Puré de patata a la mostaza
- 1000 g de patatas harinosas peladas y en rodajas (1 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de leche
- 30 g de mantequilla en trozos
- 50 g de queso cheddar rallado
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 cucharadas de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3268 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 45.6 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1442.6 mg
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes
50 Min
Conejo al curry con manzana
45min
Solomillo de ternera con boletus y rebozuelos al ron
40min
Paletilla de cerdo glaseada a la miel
2h 10min
Ensalada de espinacas, pollo y melón
35min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1h
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Pollo con piña al curry en papillote
1h
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25min
Ternera al ron con setas
25min