Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de aceitunas sin hueso
- 2 filetes de anchoa en aceite escurridos
- 1 diente de ajo
- 20 g de alcaparras escurridas
- 80 g de aceite de oliva
Pasta y mariscos
- 600 g de almejas frescas
- 3 cucharaditas de sal
- 1200 g de agua
- 600 g de mejillones frescos limpios
- 400 g de pasta corta seca (p. ej. conchas)
- 50 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite
-
30
g de cerveza
of 30 g de vino blanco - 1 ramita de eneldo fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1985 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de mejillones
45min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Tortilla de coliflor y chorizo con piquillos
50min
Ensalada de pollo con vinagreta a la menta
1h
Penne alla puttanesca
20 min
Fusilli con calamares en salsa americana y champiñones
20 min
Gurullos con calabaza y pimiento
35 min
Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco
1h
Raviolis con salsa de anchoas
20 min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35 min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10min