Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de aceitunas sin hueso
- 2 filetes de anchoa en aceite escurridos
- 1 diente de ajo
- 20 g de alcaparras escurridas
- 80 g de aceite de oliva
Pasta y mariscos
- 600 g de almejas frescas
- 3 cucharaditas de sal
- 1200 g de agua
- 600 g de mejillones frescos limpios
- 400 g de pasta corta seca (p. ej. conchas)
- 50 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite
-
30
g de cerveza
of 30 g de vino blanco - 1 ramita de eneldo fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1985 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares en escabeche rojo
55 min
Pan frito indio (panipuri)
1h
Pulpo amariscado
1h
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1 godz. 30 min
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1sa 55 dk
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35 min
Guiso de pulpo
45 min
Estofado de ventresca de bonito
40 min
Chipirones rellenos con salsa al azafrán
1 godz. 30 min
Fabes con pulpo
45 min
Cazuela de rape rusadir
1h
Langostinos al romesco
15 Min