Pavo a la sal con "Ajoatao"

Pavo a la sal con "Ajoatao"

4.1 49 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 raciones

Ingrediënten

Pechuga de pavo a la sal y patatas
  • 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
  • 4 - 6 hojas de laurel secas
  • 4 ramitas de romero fresco
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • 1500 - 2000 g de sal gorda
  • 700 g de agua
  • 550 g de patatas con piel, lavadas
Ajo atao
  • 100 - 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g zumo de limón
    30 g de vinagre
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 tarro de verduras variadas encurtidas en vinagre (optioneel)
  • 6 - 12 rebanadas de pan tostado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 974.7 mg
Eiwitten 47.5 g
Calorieën 1904 kJ / 455 kcal
Vetten 20.9 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 19.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...