Compatibele versies
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lenguado entero limpio grande (sin piel y sin cabeza)
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 5 pellizcos de hierbas secas variadas (cebollino, estragón, perejil y perifollo)
- ½ naranja con piel en rodajas
- 2 huevos
- 1 ½ naranja pelada (sin nada de parte blanca ni pepitas)
- 2 chalotas
- 100 g de vino de Jerez seco
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 65 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1226 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 27.36 g
- Koolhydraten
- 4.13 g
- Vetten
- 18.55 g
- Vezels
- 0.69 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Rape en salsa de almendras
30 Min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 Min
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30 Min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 Min
Filetes de ternera con salsa de fresas
30 Min
Merluza al cava
1 Std.
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min