Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 - 750 g de pierna de cordero con hueso (en rodajas de 2 cm)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate maduro en cuartos
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 800 g de agua
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de tomate concentrado
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de patata (chascada en trozos de aprox. 3 cm)
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 200 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 1 - 2 cucharadas de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Estofado de cordero con berenjenas
1 godz.
Costillas al vino con arroz
1 godz.
Cordero al vino tinto
45 min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 godz.
Estofado portugués de cerdo con repollo (rancho)
45 min