Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de galets
Caldo
- 70 - 80 g de zanahoria en trozos
- 100 g de nabo en trozos
- 70 - 80 g de puerro en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de morcillo de ternera en trozos
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1300 g de agua
Crema de queso
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de queso azul
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1524 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos a la catalana
35min
Trinxat de col
1h 15min
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Panellets
10h 30min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Salteado de butifarra y champiñones
30min
Menú: Patatas con guisantes y maíz. Salchichas con tomate
40min
Albóndigas con sepia
1h 20 min
Sopa de galets rellenos de foie
1 Std. 45 Min
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min