Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de navajas
- 1 cucharada de sal
Crema de guisantes
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
Navajas al vapor de albariño
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de vino blanco albariño
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de zumo de limón (optioneel)
- 3 cucharaditas de huevas de mújol (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45min
Crema de judías verdes
35 min
Borrajas con gambas
40min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 min
Crema de alcachofas
45min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Crema de coliflor con sorpresa
45min