Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de navajas
- 1 cucharada de sal
Crema de guisantes
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
Navajas al vapor de albariño
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de vino blanco albariño
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de zumo de limón (optioneel)
- 3 cucharaditas de huevas de mújol (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de guisantes
30 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bogavante en salsa Newburg
1h 15 min
Rape al estilo de Lekeitio
40 min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Crema de chirivía y manzana
30 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Arroz con rape y gambas
30 min