Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de navajas
- 1 cucharada de sal
Crema de guisantes
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de guisantes congelados
- 500 g de agua
Navajas al vapor de albariño
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de vino blanco albariño
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de zumo de limón (optioneel)
- 3 cucharaditas de huevas de mújol (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 976 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de marisco
40min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1h 15min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 godz.
Bogavante en salsa Newburg
1h 15min
Besugo a la espalda
25 min
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3 godz. 20 min
Vieiras gratinadas con champiñones
45 min
Berberechos en salsa verde
1 godz.
Bisque de bogavante
50 Min