Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de almejas frescas
- 30 g de sal
- 300 g de agua
- 6 lomos de corvina (aprox. 100-150 g c/u)
- 300 g de caldo de pescado
- 1 diente de ajo
- 400 g de puerro en rodajas de 2 cm
- aceite para pincelar
- 20 g de almendra molida
- 100 g de mantequilla en trozos y 10 g más para la sartén
- 40 g de vino blanco
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 - 2 cucharadas de almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1288 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 636 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Corvina a la roteña
45 Min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 Std.
Corvina con ratatouille
45 Min
Besugo a la espalda
25 Min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 menit
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min