Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de almejas frescas
- 30 g de sal
- 300 g de agua
- 6 lomos de corvina (aprox. 100-150 g c/u)
- 300 g de caldo de pescado
- 1 diente de ajo
- 400 g de puerro en rodajas de 2 cm
- aceite para pincelar
- 20 g de almendra molida
- 100 g de mantequilla en trozos y 10 g más para la sartén
- 40 g de vino blanco
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 - 2 cucharadas de almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1288 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 636 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Merluza al vapor de almejas
30min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 godz.
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Rape al oporto
50min
Rape en salsa de almendras
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rodaballo al vapor con uvas
30min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min