Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

3.2 49 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 raciones

Ingrediënten

  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 2 - 3 pellizcos de cayena molida
  • 80 g de aceite de oliva
  • 150 g de pan rallado
  • 5 - 6 filetes de anchoa en aceite (escurridos)
  • 1200 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 350 g de espaguetis

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 895.3 mg
Eiwitten 23.3 g
Calorieën 3106 kJ / 742 kcal
Vetten 31 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 89.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...