Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena
TM6 TM5

Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

3.2 (45 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 2 - 3 pellizcos de cayena molida
  • 80 g de aceite de oliva
  • 150 g de pan rallado
  • 5 - 6 filetes de anchoa en aceite (escurridos)
  • 1200 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 350 g de espaguetis

Voeding
per 1 ración
Calorieën
3106 kJ / 742 kcal
Eiwitten
23.3 g
Koolhydraten
89.8 g
Vetten
31 g
Verzadigd vet
8.5 g
Vezels
6.5 g
Natrium
895.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten