Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de las alcachofas
- 300 g de agua
- 6 alcachofas frescas
Marinada
- 3 dientes de ajo
- 6 - 8 hojas de salvia fresca
- 40 g de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Terminación y montaje
- 200 g de gulas
- 250 g de fresas en dados de aprox. 1 cm
- 1 cucharada de azúcar
-
1
cucharada de vinagre de jerez
of 1 cucharada de vinagre balsámico - ¼ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 817 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 12.7 g
- Natrium
- 408.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartar de bacalao y sandia
40 dk
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 dk
Crema de hummus con mejillones
30 dk
Panaché de verduras de primavera con vinagreta de fresas
1sa
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1sa
Espinacas con pasas y piñones
15 min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Alcachofas a la cerveza
45 Min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25 dk
Navajas con mojo verde
40 dk
Ensalada nórdica de repollo y manzana con salmón ahumado
10 dk
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 dk