Compatibele versies
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalao confitado
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 2 dientes de ajo grandes en mitades sin el germen
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado con piel en dados de 4 cm
Crema de escalivada
- 1 cebolla (200 g)
- 1 berenjena (300 g)
- 2 pimientos rojos (500 g)
- 2 tomates maduros (200 g)
- 2 - 3 dientes de ajo con piel
- 400 g de caldo de verduras
- ½ cucharadita de sal
- 10 - 15 g de vinagre
Montaje
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 765 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 48.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Vichyssoise
2h 20 min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1 godz.
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Sopa fría de melón
10min
Gazpacho de melón
10min
Crema de calabacín
35 Min
Sopa fría cocktail
2 godz. 5 min
Melón con jamón en tempura con gazpacho de melón
30 min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Gazpacho de melón
15min