Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de nata
- 3 dientes de ajo
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 4 calabacines redondos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 400 g agua
- 4 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2017 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1111 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape en salsa de almendras
30 min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 Min
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1hod. 30min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Pastel de verduras y queso fresco
3h 40min
Tartar de bacalao y sandia
40 Min
Pudin de bacalao
2hod. 30min
Crema fría de bacalao
3 Std. 10 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1hod.
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min