![Calabacines rellenos de brandada Calabacines rellenos de brandada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eb2a539f-e7f5-4953-9ba0-934ae4026432/Derivates/23a220e2-970f-4ba2-bfe7-a68a09861b0e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de nata
- 3 dientes de ajo
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 4 calabacines redondos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 400 g agua
- 4 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2017 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1111 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre provenzal
2 Std.
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1 godz.
Trucha con crema bretona y chips de verduras (Al vacío)
1 Std. 30 Min
Boletus confitados
30 min
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1 godz.
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 min
Pastel de verduras y queso fresco
3sa 40 dk
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 godz.
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
55 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min