Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 2 - 3 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de pan rallado
- 60 g de leche
- 500 g de carne picada de pavo
- 20 g de queso parmesano rallado
Crema de almendras
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 250 g de puerros
- 1 diente de ajo
- 50 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 1000 g de caldo de ave
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
Montaje
-
10
tomates cherry (en mitades)
of 10 aceitunas negras sin hueso - 20 mozzarellas mini
- 1 pimiento rojo asado en conserva cortado en tiras
- 1 - 2 pepinillos en vinagre cortados en rodajitas
- rotulador alimentario negro
- 2 - 3 cucharadas de almendra laminada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 50.6 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 530.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 min
Crema fría de bacalao
3h 10min
Ajoblanco de cerezas
10min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Ajoblanco de melón
8h 45min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema reina de almendras
30 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45min