Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsión de sardinillas
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de sardinas en aceite escurridas
- 7 quesitos en porciones
- 100 g de agua
Ensalada niçoise
- 750 g de agua
- 300 g de judías verdes redondas frescas
- 3 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de espinacas baby frescas
- 1 lata aceitunas verdes sin hueso (80 g)
- 150 g de tomates cherry en mitades
- 1 lata de atún en aceite de oliva (120 g) escurrido en trozos
- 30 g de piñones tostados
- 4 - 8 piparras
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 18.86 g
- Koolhydraten
- 3.99 g
- Vetten
- 33.86 g
- Vezels
- 3.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10 Min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5min
Tortiglioni en ensalada de moje murciano
30min
Ensaladilla de garbanzos y aguacate
1h
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15min
Ensalada de lentejas con bacalao
10 Min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Ensalada de judías blancas con berberechos
2h 20min
Salpicón de legumbres con palitos de cangrejo
10 Min
Ensalada de pasta caprese
25min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min