Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsión de sardinillas
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de sardinas en aceite escurridas
- 7 quesitos en porciones
- 100 g de agua
Ensalada niçoise
- 750 g de agua
- 300 g de judías verdes redondas frescas
- 3 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de espinacas baby frescas
- 1 lata aceitunas verdes sin hueso (80 g)
- 150 g de tomates cherry en mitades
- 1 lata de atún en aceite de oliva (120 g) escurrido en trozos
- 30 g de piñones tostados
- 4 - 8 piparras
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 18.86 g
- Koolhydraten
- 3.99 g
- Vetten
- 33.86 g
- Vezels
- 3.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15min
Ensalada de arroz con aliño de pesto rojo
40 min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15min
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5 min
Ensalada de hortalizas con rúcula, canónigos y granada
15min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Bol de sardinas, mejillones, tomate y pan
45min
Bruschetta de langostinos con cebolla roja
30 min
Tosta de guacamole con anchoas
10min
Ensalada tzatziki con pasta integral
35 min
Ensalada de patata con pulpo y vinagreta de encurtidos
45min
Ensalada de pasta caprese
25 min