Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo

Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo

4.4 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 raciones

Ingrediënten

  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 80 g de queso manchego en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 5 g de eneldo fresco (solo las hojas) y algo más para espolvorear
  • 30 g de avellanas (y alguna más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de piel de naranja rallada
  • 3 pellizcos de sal
  • 2 - 3 tomates rosas en rodajas de 2-3 cm
  • 150 g de trucha ahumada en lonchas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 519.4 mg
Eiwitten 12.8 g
Calorieën 1488 kJ / 355 kcal
Vetten 32.4 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraten 5.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...