Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brochetas
- 3 melocotones en almíbar (en mitades), en trozos de 2 cm
- 600 g de bonito fresco en dados de 2 cm
- 2 - 3 pellizcos de sal
Salsa
- 6 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 500 g de agua
- 250 g de cebolla roja en trozos de 3 cm
- 250 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 melocotón pelado y en trozos
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Perca asada, compota de tomate y vinagreta de huevas de salmón
30min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1h
Ensalada de rape con patatas, pimientos y vinagreta de aceitunas (Al vacío)
1j 55 menit
Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)
50min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1h 45min
Merluza a la koskera
45min
Caballa con cuscús y aguacate
1h
Popietas de trucha al azafrán con coliflor
1 godz. 5 min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min