Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brochetas
- 3 melocotones en almíbar (en mitades), en trozos de 2 cm
- 600 g de bonito fresco en dados de 2 cm
- 2 - 3 pellizcos de sal
Salsa
- 6 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 500 g de agua
- 250 g de cebolla roja en trozos de 3 cm
- 250 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 melocotón pelado y en trozos
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Huevos en cocotte con espinacas, queso, salmón y aguacate
25 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Berenjenas paputsákia (Grecia)
1h 20min
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
30min