Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brochetas
- 3 melocotones en almíbar (en mitades), en trozos de 2 cm
- 600 g de bonito fresco en dados de 2 cm
- 2 - 3 pellizcos de sal
Salsa
- 6 ñoras sin pedúnculo ni semillas
- 500 g de agua
- 250 g de cebolla roja en trozos de 3 cm
- 250 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1 melocotón pelado y en trozos
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Ensalada de arroz integral con pera, jamón y parmesano con vinagreta de frutos secos
55 Min
Ensalada de pera y beicon con aliño de mostaza
20 min
Ensalada de espinacas, pollo y melón
35 min
Ensalada con vinagreta de semillas de papaya
15p
Ensalada nórdica de arroz y salmón con aliño de eneldo
30 min
Gambones o langostinos al estilo Luisiana
2h 20min
Ventresca de bonito confitada con vinagreta de lentejas
30 min
Ensalada niçoise con emulsión de sardinillas
35 min
Batatas rellenas agridulces
1h 20min
Ensalada de bacalao con aliño de mango
30 min
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2h
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20 min