Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lomos de bacalao fresco
- 3 ramitas de perejil fresco
- 30 g de cebolla en trozos
- ¼ de cucharadita de piel de lima rallada
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 - 40 g de zumo de lima
- 200 g de pulpa de sandía en dados de 5 mm
- 100 g de hojas verdes de ensalada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 664 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 279.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 godz. 30 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1h 10min
Flan de guisantes con crema de yogur y menta
1h 40min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Ensalada templada de setas y jamón ibérico para dos (Al vacío)
35 Min
Calabacines rellenos de brandada
1 godz. 30 min
Crema de pepino y aguacate
5min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6h 45 min