Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 ñora sin tallo ni semillas
- 5 avellanas
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel y sin espinas)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 20 g de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 884 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de guisantes
30 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de calabaza con curry
35 min
Gazpacho de hummus
2 godz. 5 min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2 godz. 30 min
Crema de judías blancas con espinacas
30 min
Hummus de judías verdes
45 min
Crema de chirivía y manzana
30 min
Gazpacho de melón
15 min
Hummus de calabacín con habitas
20 min