Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 397 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 114.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25min
Crema de hummus con mejillones
30 Min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Terrina de verano
24h 20min
Crema fría de pepino (Okroshka)
40 Min
Corona con verduras asadas
1h 40min
Zoodles de zanahoria con pesto verde
50min
Menú: Sopa de tomate. Rollitos de repollo rellenos con salsa de setas frescas
1h 15min
Panzanella de invierno
20 Min
Crujientes de marisco
20 Min
Crema fría de turrón
1h 10min