Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 hojas de gelatina
- 1000 g de tomate maduro, pelado y sin semillas
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 100 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 180 g de berenjena en dados de 0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en brunoise
- 100 g de pimiento rojo en brunoise
- 200 g de calabacín en dados de 0.5 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 397 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 114.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano de gambas y salmón
12j 40 menit
Coca mar y tierra
55 Min
Ensalada de arroz con aliño de pesto rojo
40 Min
Cilindros de pasta filo rellenos de queso y ras el hanut
35 Min
Pizza alsaciana con salmón, champiñón y rúcula
40 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Rulos de salmón
1h 35 min
Pastel frío de pisto
3 godz.
Choux de trucha ahumada
1j 20 menit
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min