Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 40 g de avellanas crudas sin piel
- 80 g de chalotas
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 500 - 600 g de confit de pato deshuesado, en trozos
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de batatas peladas, en trozos de 3 cm
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva para engrasar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2068 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 31.9 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Crema parmentier de setas shiitake
35 Min
Crema de champiñones y aceite de trufa (sin gluten, sin lácteos)
50 Min
Crema de alcachofas
45 Min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 Std. 45 Min
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Ostras con tres aliños
15 Min
Fondue de queso en calabacitas con gambones salteados
1 Std.
Albóndigas con sepia
1h 20min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min