Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 40 g de avellanas crudas sin piel
- 80 g de chalotas
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 500 - 600 g de confit de pato deshuesado, en trozos
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de batatas peladas, en trozos de 3 cm
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva para engrasar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2068 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 31.9 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Crema de chirivía y manzana
30 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Canelones de confit de pato
1h
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Crema de coliflor con bacalao y beicon
30 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Canelones con ceps al foie
2 godz. 50 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min