Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de mostaza a la antigua
- 3 hojas de gelatina
- 250 g de leche
- 250 g de nata (35% de grasa)
-
80
g de mostaza a la antigua
of 80 g de mostaza de grano entero - 50 g de brandy
- 50 g de mostaza de Dijon
Steak tartare
- 500 g de solomillo de ternera o buey en dados de aprox.4 cm
- 150 g de cebolla
- 4 ramitas de perejil fresco
- 4 hojas de estragón fresco
- 20 g de zumo de limón
- 80 g de kétchup
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 8 - 10 gotas de tabasco al gusto de picante
- 100 g de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1526 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 875.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartar de buey
10 dk
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1sa 40 dk
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1sa 15 dk
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1sa 15 dk
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 godz. 45 min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 dk
Blinis con tartar de salmón
1sa 20 dk
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1u. 35min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 dk
Steak tartare
30 dk