Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Helado de mostaza a la antigua
- 3 hojas de gelatina
- 250 g de leche
- 250 g de nata (35% de grasa)
-
80
g de mostaza a la antigua
of 80 g de mostaza de grano entero - 50 g de brandy
- 50 g de mostaza de Dijon
Steak tartare
- 500 g de solomillo de ternera o buey en dados de aprox.4 cm
- 150 g de cebolla
- 4 ramitas de perejil fresco
- 4 hojas de estragón fresco
- 20 g de zumo de limón
- 80 g de kétchup
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 8 - 10 gotas de tabasco al gusto de picante
- 100 g de rúcula
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1526 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 875.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 godz. 20 min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15min
Ceviche de pulpo
10min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Langostinos picantes en salsa de leche de coco y tomate
35 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Steak tartare
30min