Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lámina de masa de hojaldre (rectangular)
- 12 tomates cherry
- 2 cucharadas de vinagre balsámico
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1000 g de agua
- 100 g de queso de cabra fresco en trozos
- 200 g de crème fraîche
- 4 huevos
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 822 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 206.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolitas de pan con aceitunas
45 min
Miniquiches de beicon y champiñones
30 min
Crujientes de queso brie con arándanos
50 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Estrella de hojaldre con sardinas
1h 30min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20 min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3 Std. 35 Min
Tarta de cebolla caramelizada con queso de cabra
1h