Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de puerro (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 50 g de mantequilla en 2-3 trozos
- 200 g de salmón ahumado
- 160 g de queso cremoso
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 200 g de mantequilla fría, en trozos
- 100 g de agua fría
Montaje
- harina
- 1 huevo batido
- 2 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 762 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 218.7 mg
Alternatieve recepten
Dip cremoso de langostinos
10min
Lomo de cerdo marinado
5h 15min
Pastel de pollo al estilo italiano
2 Std.
Pastel de queso con jamón y brócoli
45min
Terrina de verano
24 Std. 20 Min
Samosas de espinacas y queso feta
30min
Tortillitas de calabacín
20 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2 Std.
Tortitas de calabacín y gambas con yogur
30min
Guacamole con pimiento asado y pipas de calabaza
1h
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40min
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3sa 50 dk