Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de puerro (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 50 g de mantequilla en 2-3 trozos
- 200 g de salmón ahumado
- 160 g de queso cremoso
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 200 g de mantequilla fría, en trozos
- 100 g de agua fría
Montaje
- harina
- 1 huevo batido
- 2 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 762 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 218.7 mg
Alternatieve recepten
Pastel crujiente de puerros con salmón
45min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Tarta trenza rellena de cerdo
40 Min
Wraps con verduras salteadas y crema de hierbas
45min
Menú: Papillote mediterráneo de lubina, cuscús y vegetales
30min
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Galette de calabacín y tomate
1 Std. 30 Min
Milhojas de verduras
1h
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 Std. 30 Min