Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de puerro (parte blanca) en rodajas de 1 cm
- 50 g de mantequilla en 2-3 trozos
- 200 g de salmón ahumado
- 160 g de queso cremoso
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco picado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 200 g de mantequilla fría, en trozos
- 100 g de agua fría
Montaje
- harina
- 1 huevo batido
- 2 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 762 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 218.7 mg
Alternatieve recepten
Cordero marroquí con cuscús de limón
4h
Batatas Hasselback
1h 15 min
Pastel de calabaza
2h
Tarta fría de espárragos y guisantes
5h 15min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45min
Coliflor gratinada
50min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35 min
Espirales de calabacín con boloñesa
40min
Bocadillos de filetes rusos
20 min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h