Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Solomillo Wellington
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 solomillo de cerdo salpimentado (aprox. 500 g)
- 80 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de agua
- ¼ de cucharadita de sal
- 1 masa de hojaldre rectangular (aprox. 25 cm x 40 cm)
- 2 cucharadas de pan rallado
- 12 lonchas de beicon
- 1 huevo batido
Salsa de cava
- 80 g de cebolla en trozos
- 10 g de mantequilla
- 150 g de cava
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharada de maicena
- ½ pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4332 kJ / 1035 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 74.9 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 1533.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1h
Quiche de puerro y queso
1 Std. 45 Min
Crujientes de carrillera ibérica al vino tinto con dátiles
2 godz. 20 min
Montaditos de sepia al ajillo
1h
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55min
Bollo portugués (Fogaça)
3 godz.
Ensaladilla peruana con remolacha
2h 30min
Pudin de perdiz
26h 15min
Crêpes de pollo y verduras con salsa bechamel
1 Std. 50 Min
Empanadillas de maíz y beicon
2h 30min
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2h 40 min
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5 godz.